Pro Grege Consulting tilbyder gratis kursus i visuel formidling

Pro Grege Consulting tilbyder gratis kursus i visuel formidling

Vores visuelle formidler Mathilde tester sit opdaterede undervisningsmateriale i visuel formidling i løbet af maj og juni. Derfor tilbyder vi tre gratis kurser for at få feedback på det nye koncept. Kurset afholdes på jeres arbejdsplads og varer tre timer.

 

På kurset lærer I at tegne og visualisere jeres ideer, projekter og møder. I lærer at nedbryde komplekse problemstillinger på en simpel og let forståelig måde, og I får konkrete visuelle redskaber med i værktøjskassen, som I kan bruge til fx idégenerering, afholdelse af workshops, projektplanlægning og udarbejdelse af power point præsentationer. Vi begynder med at afmontere myten om, at det er svært at tegne. Alle kan lære det! Vores tegninger er ikke kunstværker – det er formidling!

 

På kurset lærer I at

  • tydeliggøre jeres ideer, budskaber og projekter
  • holde nærværende og produktive møder og workshops ved hjælp af såkaldte grafiske stilladser
  • udtrykke jer visuelt

 

Det er ideelt at være mellem 5 og 12 deltagere på kurset.

 

Det praktiske

Kurset vil blive afholdt på jeres arbejdsplads. I dækker udgifterne til papir og en særlig tusch, som skal bruges til formålet. Ligger jeres arbejdsplads uden for Storkøbenhavn beder vi jer dække transportudgifterne til underviseren.

 

Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet til mathilde@progrege.dk.

 

Om underviseren

Med en baggrund som konceptudvikler fra Falck og som visuel formidler af datasporet i den offentlige sektors fælles strategi for digitalisering har Mathilde Holm Hvidt bred erfaring med visuel formidling på tværs af sektorer og brancher. I Pro Grege har Mathilde visualiseret alt fra værdier til organisationshistorie og analyser.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Telefon: 42619131
CVR:
5260 Odense S.
Egelykkevej 10